J.B. troede på..


J.B. Jacobsen troede på en god og sikker forretnings-fremtid inden for forædling af ost, hvis han kunne gøre det meget lettere at håndtere osten i handlen, hos grossisterne og hos brugerne i både de store professionelle køkkener og i de private køkkener. Derfor var Jacobsen altid på farten. Ude hos kunderne for at høre, hvad det var, der skulle til, for at JBJ kunne levere de bedste og de rigtigste produkter.

De mange forslag og de gode idéer blev "vekslet" til nye kunderigtige produkter. Og altid med baggrund i den bedst tænkelige kvalitet.


Ganske enkelt fordi Jacobsen troede på, at god ost bliver endnu bedre, når den bliver modnet og behandlet med omhu.

Det er stadig vores overbevisning, og derfor udvælger vi også i dag de mest velsmagende oste på markedets absolut bedste mejerier, før vi tager dem hjem til færdigudvikling på vores eget modningslager.

På modningslageret følger vi ostene. Vi vender dem, vi mærker på dem, og vi smager på dem,


så vi er helt sikre på, at osten har udviklet den helt rigtige smag, før vi pakker og leverer den til dig.

Og netop levering af god kvalitet til tiden blev et højt anerkendt særkende for grosserer Jacobsen. Et særkende som fortsat har højeste prioritet i virksomheden, og som sammen med vores fleksible grundholdning markerer os som en respekteret, "håndværksorienteret" virksomhed i et marked, der efterhånden stort set kun er kendetegnet ved stordriftsvirksomheder, både nationalt og internationalt.