Om os 



Det gode håndværk med stærke rødder
Da vores grundlægger – Jørgen Bent Jacobsen – i 1949 startede det, vi i dag kender som JBJ-OST, var det for at tilgodese kundernes behov for gode og smagfulde oste, der var nemmere at håndtere. Virksomheden drives nu af 2. generation Jacobsen, og det er fortsat samme grundidé, der driver os, ligesom vi stadig udvælger de bedste oste fra de danske og udenlandske mejerier. Hjemme på vores modningslager får de gode oste tid til at blive helt klar til at blive skivet op i de størrelser og pakninger, som vores kunder efterspørger.

 
 
Logo_Statskontrolleret+%C3%98kologisk_R%C3%B8dt_JPG.jpg
 

Mere økologi – ja tak!
Igennem et øget fokus på at udvide vores sortiment af økologiske osteprodukter – primært fremstillet af dansk, økologisk mælk fra danske mælkebønder – ønsker vi at bidrage til, at mængden af økologiske udbud vokser. Vores kunder efterspørger det oftere og oftere, og vi vil med udvikling af flere økologiske varianter, gerne bidrage til denne udvikling. 

 
 
%25C3%2598ko_Verdensma%25CC%258Al.jpg
 

Holdning til miljø
Vores rødder er dybt forankrede i den fynske muld, som vi ønsker at passe på og bevare, og som vi skal give videre til de næste generationer. Derfor arbejder vi målrettet på at nedbringe vores forbrug af plastik – dels ved at benytte tyndere folier i vores emballager – dels ved at øge indholdet af genbrugsplast i folien. Vi bestræber os på – med omtanke såvel i produktion som i lager og administration – at reducere virksomhedens energiforbrug samt at højne bæredygtigheden i vores dagligdag. 


For os giver omtanke og sunde fødevarer bare rigtig god mening.